Riktig god høst og nyheter for "Markedsplassen"

Her postes all offisiell informasjon fra Samlerforumet!

Moderator: Admingruppa

Post Reply
User avatar
a[c]e
General
General
1-admin
2-vervetx3langtrotx2langtrodx2
Posts: 9421
Joined: 02 Apr 2006, 14:13
Location: Norge
Contact:

Riktig god høst og nyheter for "Markedsplassen"

Post by a[c]e »

Kjære brukere av Samlerforumet!

Først og fremst vil jeg takke dere brukere som har vært med oss på en humpete og utfordrende reise det siste halvåret. Store problemer med vår software har gjort de siste månedene til et aldri så lite mareritt for oss som drifter forumet. Det har vært brukt hundrevis av arbeidstimer og tusenvis av kroner for å klare å beholde all den fantastiske informasjonen som forumet har bygget opp gjennom en årrekke. Vår nyeste software er oppdatert og vi har tatt drastiske grep for å sikre at informasjonen ikke skal kunne gå tapt i fremtiden. Vi er i aller høyeste grad over "kneika" hva angår de virkelig store utfordringene, men det er fortsatt en rekke forbedringer vi vil forsøke å få på plass så raskt som mulig, slik at brukeropplevelsen blir så god som mulig for dere alle!

Det er ingen tvil om at nettsidene og forumet har opplevd en sterk nedgang i antall besøk og aktive brukere siden starten av året. Det er svært mange grunner til dette, men de store problemene og nedetiden med vår software var utvilsomt en av hovedgrunnene. Andre grunner er både sterkt økende konkurranse fra sosiale medier, generell nedgang i aktiviteten i samlermiljøet, herunder QXL's skandaløse "nysatsing".

Med de store problemene lagt bak oss, ønsker vi selvsagt nå å fokusere på å få forumet tilbake med enda flere aktive brukere og enda mer interessante diskusjoner for alle samlere! Vi håper derfor at dere som brukere vil være med oss på dette og at vi sammen igjen kan gjøre forumet til det beste, største og mest kunnskapsrike nettstedet for alle med interesse for militaria!

Markedsplassen åpnes for alle!
Vi har lenge sett at det er store mengder kjøp og salg av militaria på våre grupper på sosiale medier. Som et ledd i å få rekruttert flere brukere til selve forumet, har vi besluttet å åpne Markedsplassen for alle medlemmer. Vi håper at dette kan bidra til å skape mer liv og røre, samt at medlemmer på forumet får god tilgang til å handle militaria som legges ut på en trygg og god måte! Vi vil de nærmeste dagene også åpne for at man kan gi bud på gjenstander, noe som har vært etterspurt av mange. Følg med på forumet for oppdaterte regler for denne typen annonser!

Til slutt vil vi i Admingruppa ønske alle sammen en riktig god høst, og vi lover at vi kommer sterkt tilbake med trekninger, konkurranser og andre gode tilbud til dere brukere i månedene som kommer! Vi håper dere vil være med oss på jobben om å skape den beste databasen med informasjon for militariasamlere!
ace@samlerforumet.net
Samler i hovedsak på norske medaljer/ordener (alle epoker) samt engelske og tyske medaljer fra andre verdenskrig!
Post Reply

Return to “Offisiell Informasjon”