Viktig informasjon / Oppfordring - Chat, Off-topic med mer!

Her postes all offisiell informasjon fra Samlerforumet!

Moderator: Admingruppa

Post Reply
User avatar
Admin
General
General
1-admin
Posts: 35
Joined: 02 Apr 2006, 13:35
Location: Norge
Contact:

Viktig informasjon / Oppfordring - Chat, Off-topic med mer!

Post by Admin »

Kjære brukere av forumet!

Denne Annonseringen/PM'en sendes ut til brukerne fra Admingruppa! Vennligst les informasjonen under, ettersom den er viktig for bruken av forumet!

Samlerforumet har hatt en positiv utvikling som forum og nettportal for samlere av militaria. Dette ønsker vi at skal fortsette, og vi har derfor noen punkter vi ønsker at dere som brukere reflekterer litt over og bidra til!

1. Deltakelse på forumet er i all hovedsak positivt, men ikke alltid. Vi ser at diskusjonsforumet den siste tiden i flere tilfeller har utviklet seg til å bli en "chatteportal" mellom 1,2 eller flere brukere, noe som er uønsket! Korte innlegg uten informasjon, interne spøker, avsporinger m.m. gjør forumet UINTERESSANT for andre brukere. Det gjør at antallet nye innlegg blir for stort til å lese gjennom, slik at brukere faktisk går glipp av mye bra informasjon siden det postes for mye unødvendig! Chatting gjøres via MSN eller lignende tjeneste!

Vi ber om at brukere tenker seg LITT om før man trykker "Post Reply". Har du noe å tilføye samtalen? Er dette noe som er greit å poste? Vær likevel ikke redd for å gi ris/ros/tilbakemeldinger til personer på gjenstander de poster o.l. Modereringen kommer til å være strengere i tiden fremover!

På det aktuelle området er "Kafé" en mer løssluppet kategori hvor man også kan spøke, poste forskjellige useriøse ting osv, men vi ber om at disse tingene holdes nettopp der!

2. Et annet tema, som så vidt ble nevnt i forrige post, er avsporing (on topic).. F.eks skal en tråd om tyske Heer-hjelmer IKKE, det gjentas, IKKE inneholde informasjon om hvordan man lager silketrykk på bomullsduker! Ønsker man å diskutere et tema som er dukket opp, eller som er aktuelt, lag en NY tråd!

3. Reglene på forumet gjelder for ALLE! Disse skal være lest og forstått før man benytter seg av tjenesten!

Vi håper dere som brukere ser viktigheten av dette, og forstår at vi ikke ønsker å håndheve tjenesten strengt.. Men vi trenger at personer følger dette, ellers vil tjenesten ødelegge seg selv!
Forum Administrator
forum@samlerforumet.net
Post Reply

Return to “Offisiell Informasjon”