Endring for bruk av Markedsplassen!

Eldre innlegg fra "Offisiell Informasjon"
Post Reply
User avatar
a[c]e
General
General
1-admin
2-vervetx3langtrotx2langtrodx2
Posts: 9421
Joined: 02 Apr 2006, 14:13
Location: Norge
Contact:

Endring for bruk av Markedsplassen!

Post by a[c]e »

Det er i dag gjort endringer for bruk av Markedsplassen.

Dette medfører at det kun er Sølv- & Gullmedlemmer som kan lage nye tråder / legge objekter for salg/bytte under "Til Salgs".

Alle registrerte medlemmer kan fortsatt lage nye tråder under "Ønskes Kjøpt", samt svare på tråder/kjøpe gjenstander under "Til Salgs". (Dette er senere endret og Markedsplassen er i helhet forbeholdt Sølv- og Gullmedlemmer)

Det gjøres oppmerksom på at endringen vil bli evaluert og kan endres igjen på senere tidspunkt! Send derfor dine spørsmål/kommentarer om dette til Admingruppa!


Hvorfor?

Vi ønsker at Samlerforumet skal være en svært trygg plass for samlere å handle militaria og samlegjenstander. Det har den siste tiden vært en økning i personer som registrerer seg og legger ut gjenstander på Markedsplassen, uten og ha postet postet andre innlegg eller være kjent for personer på forumet. Dette har vært både originale og falske objekter.

Vi føler at det er viktig med en bedre kontroll på Markedsplassen, slik at stjelte bilder av originale objekter, salg av falske objekter eller annen svindel ikke forekommer/vanskeliggjøres. Det ses derfor som tryggere at medlemmer er registrerte som Sølv/Gullmedlem før de får mulighet til å selge objekter. Dette ettersom det gjør sporing lettere ved eventuell svindel av andre medlemmer.

Vi forstår at dette nok gjør at Markedsplassen får litt mindre objekter for salg, men til gjengjeld føler vi at gevinsten er større enn tapet. Et sølvmedlemskap koster tross alt ikke mye mer enn portoen for en solgt gjenstand!

Objekter som allerede er postet av medlemmer vil ikke bli fjernet.

God Sommer!! :-)
ace@samlerforumet.net
Samler i hovedsak på norske medaljer/ordener (alle epoker) samt engelske og tyske medaljer fra andre verdenskrig!
Post Reply

Return to “Arkiv”