Oppfordring / Påminnelse - Bruk av bilder m.m.

Her postes all offisiell informasjon fra Samlerforumet!

Moderator: Admingruppa

Post Reply
User avatar
a[c]e
General
General
1-admin
2-vervetx3langtrotx2langtrodx2
Posts: 9421
Joined: 02 Apr 2006, 14:13
Location: Norge
Contact:

Oppfordring / Påminnelse - Bruk av bilder m.m.

Post by a[c]e »

Oppfordring / Påminnelse

Det er gledelig at så mange av våre medlemmer er ivrige og starter fine tråder, men vi tar opp et par ting med hensyn til posting av bilder :)

Det er ØNSKELIG at opplasting fra eksterne servere benyttes i minst mulig grad. Utstrakt bruk av dette alternativet medfører to store ulemper:

- For det første innebærer dette alltid en viss risiko for tap av bilder og informasjon på grunn av krasj eller andre problemer med verten. Dette ødelegger tråder og gjør på sikt forumet til en hullete og dårlig informasjonsportal.

- For det andre blir postene unødvendig lange og tungrodde. Pr. i dag er det mulig å poste tre bilder direkte pr. innlegg, noe som burde være tilstrekkelig. Om man vil poste flere bilder, lag en ny post :)

I tillegg postes mange av bildene i unødvendig store formater. Dette medfører at det for brukerne tar lengre tid å gå igjennom trådene på grunn av den lange nedlastingstiden. Samlerforumet har en øvre grense for bilder på 400KB og det vil selvsagt ta lengre tid for den enkelte å forminske bildene før posting, men det ideelle er under 200KB og forumet blir på denne måten mye mer brukervennlig.

Samtidig vil vi minne på søkefunksjonen på forumet. Har du en gryende idé angående en ny tråd, så bruk gjerne denne funksjonen for å se om det kanskje allerede eksisterer en tråd på emnet. På denne måten slipper man nye tråder som blir låst etter kun få innlegg og omdidrigert til en gammel tråd, eller at det blir flere tråder med samme innhold, noe som igjen gjør søking vanskeligere.

Ha en fortsatt fin sommer! Hilsen oss i Forum Crew :)
ace@samlerforumet.net
Samler i hovedsak på norske medaljer/ordener (alle epoker) samt engelske og tyske medaljer fra andre verdenskrig!
Post Reply

Return to “Offisiell Informasjon”