Informasjon om Administratorer / Admingruppa / Moderatorer / Crew

Her postes all offisiell informasjon fra Samlerforumet!

Moderator: Admingruppa

Post Reply
User avatar
a[c]e
General
General
1-admin
2-vervetx3langtrotx2langtrodx2
Posts: 9421
Joined: 02 Apr 2006, 14:13
Location: Norge
Contact:

Informasjon om Administratorer / Admingruppa / Moderatorer / Crew

Post by a[c]e »

Her er en oppdatert oversikt over hvem som er Admin / Moderatorer / Crew på samlerforumet.net! Dermed kan du enkelte se hvem du bør kontakte om du har spørsmål eller tilbakemeldinger!


Admingruppa er betegnelsen på administratorer og noen av de som er Moderatorer (globale). Disse deltar alle i større diskusjoner og avgjørelser som behandles på forumet! Admingruppa kan ses på som Samlerforumets styre og består av maksimalt 5 medlemmer. Alle medlemmene har Admingruppas logo ved siden av sin grad på forumet:
Image

Administratorer (Admin) styrer forumet og har adgang til alle endringer! Administratorer (ikke felleskontoer) er medlemmer av Admingruppa.

Moderator (Global) er personer som kan moderere alle deler av forumet! Disse vil ofte i tillegg ha et hovedansvarsområde, som de har god kunnskap om. Noen av disse er i tillegg med i Admingruppa, og dette vises ved at de har logoen ved siden av graden.

Moderator er personer som innenfor noen spesielle forum/tema kan moderere brukernes poster! Disse vil ofte i tillegg ha god kunnskap om emnet de er satt til å forvalte! De deltar ikke i Admingruppa. Alle moderatorer har i tillegg moderatorrettigheter på alle forum som ligger innunder "Markedsplassen", "Diskusjon og Historie" og "Diverse".

Webshop er Samlerforumets egen webshop hvor brukere kan handle effekter til støtte for forumets drift og utvikling. Brukere med "Webshop" er en del av Samlerforumets Crew og står for driften av butikken og behandling av bestillinger! Disse har ikke generelle moderatorrettigheter.


Image
- Admin (Felleskonto)
- AdminSec (Felleskonto - Sikkerhetskonto)
- a[c]e

Image
- Admingruppa (Felleskonto - Informasjonskonto)
- ModSec (Felleskonto - Sikkerhetskonto)
- Bjørn A. (Ansvarlig "Uniformer ... - Tyskland WW2" & "Hjelmer")
- Kvart (Ansvarlig "Medaljer/Merker - Norge" - Artikkelforfatter)
- Bismarck (Ansvarlig "Kafé" & "Markedsplassen")

Image
- Ingen

Image
- Webshop (Felleskonto)
ace@samlerforumet.net
Samler i hovedsak på norske medaljer/ordener (alle epoker) samt engelske og tyske medaljer fra andre verdenskrig!
Post Reply

Return to “Offisiell Informasjon”