1. REGLER - Velkommen / Regler for Samlerforumet

Her postes all offisiell informasjon fra Samlerforumet!

Moderator: Admingruppa

Post Reply
User avatar
Admin
General
General
1-admin
Posts: 35
Joined: 02 Apr 2006, 13:35
Location: Norge
Contact:

1. REGLER - Velkommen / Regler for Samlerforumet

Post by Admin »

Velkommen til Samlerforumet.net!

NB! Enkelte opplever problemer med registreringsskjemaet! Ta isåfall kontakt med Admin på admin@samlerforumet.net med ønsket brukernavn!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Image Information in English: HERE!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Samlerforumets nettsider inneholder publikasjoner, oppslagsverk og nyttig informasjon vedrørende temaene krigshistorie og samling. Diskusjonsforumet er en del av Samlerforumet.net. Det presiseres at Samlerforumet ikke på noen måte støtter nazisme/facisme m.m., og kun er ment som en non-profit internettportal for samlere av militaria og personer med historisk interesse.

Forumets formål er å tilby brukerne en plass å diskutere interessen rundt krigshistorie og samling innenfor emnet militaria. For å lese og poste innlegg må man registrere seg. Husk å bruke en gyldig e-post adresse! Denne brukes for å verifisere og aktivere kontoen din! Du kan ikke lese eller svare på innlegg før kontoen er aktivert! Tidvis kreves også godkjenning fra Administrator. Dette kan ta opptil 48 timer! Husk at enkelte spam-filtre kan stoppe denne mailen!

Før du registrerer deg og som bruker av Samlerforumet.net plikter du å følge reglene som beskrevet her. Disse kan endres uten varsel, og du er selv ansvarlig for å holde deg oppdatert med evt. endringer!


Innlegg og bidrag til diskusjonsforumet:

§ 1. Samlerforumet.net er ikke ansvarlig for innlegg eller ytringer som postes av forumets brukere. Samlerforumet.net vil således aldri være juridisk ansvarlig for disse synspunktene eller annet innhold i postene som brukerne poster.

§ 2. Forumets administratorer og moderatorer vil gjøre sitt ytterste for å fjerne eventuelle innlegg som er av støtende eller ulovlig karakter jfr. forumets regler, samt norske og internasjonale lover.

Samlerforumet.net forbeholder seg videre retten til å fjerne innlegg uten forvarsel som er postet i diskusjonsforumet. Denne regelen gjelder innlegg som bryter med gjeldende regler, er off-topic eller på annen måte er krenkende eller upassende. Dette gjelder også innlegg som ikke er i henhold til samlerforumet.net sitt interesseområde (militaria) eller åpenbart er reklame/spam for andre tjenester.

§ 3. Alle innlegg som på en utilbørlig eller sterkt klanderverdig måte uttrykker negative, diskriminerende eller hatfulle ytringer om mennesker på grunn av deres hudfarge, nasjonale eller etniske opprinnelse, religion, livssyn, seksuelle legning, leveform eller orientering er forbudt. Det samme gjelder innlegg som er brudd på norske eller internasjonale lover, samt oppfordring til brudd på disse.

Annen utilbørlig oppførsel toleres ikke, verken på forumet eller via PM (Personlig Melding). PM skal ikke misbrukes, ved f.eks spamming, spredning av negative karakterstikker om andre, personhets eller andre meldinger som er støtende!

§ 4. Alt som publiseres på Samlerforumets server, det være via forumet eller bildearkivet, er å regne som Samlerforumets eiendom. Dette gjelder både bilder og tekst. Brukere kan når som helst bli fratatt muligheten til å endre eller slette disse, og publiserte innlegg vil normalt aldri bli fjernet eller sensurert!


Brukerkonto og registrering:

§ 5. Samlerforumet.net forbeholder seg retten til å fjerne brukerkontoer (også betalende medlemmer) om brukeren poster innlegg som bryter med disse retningslinjene eller norske og internasjonale lover. Utenom i svært grove tilfeller vil brukeren bli kontaktet først, og gitt muligheten til å redegjøre for innlegget.

Samlerforumet forbeholder seg samtidig retten til å fjerne inaktive kontoer uten varsel.

§ 6. Dine personlige opplysninger gis aldri til tredjepart. Unntak er i tilfelle politianmeldelse. Som bruker godtar du at Samlerforumet.net ikke er ansvarlig om disse opplysningene blir bortatt ifbm. hacking av serverens database eller innbrudd hos tjenesteleverandør, som ikke Samlerforumet.net kan klandres for.

§ 7. Forumet benytter seg av "cookies" for å lagre informasjon på din datamaskin. Disse inneholder ikke personlig informasjon, men er kun ment for å bedre din brukeropplevelse av diskusjonsforumet (automatisk innlogging m.m.)

§ 8. Når du registerer deg som bruker er det viktig at du velger et brukernavn som ikke er støtende eller på andre måter upassende! Dette omfatter også avatar/bilde og signaturer.

Brukernavn som lett kan misforstås mtp. brukerens rolle på forumet tillates heller ikke. Om en bruker velger et nick/handle/brukernavn som Samlerforumet.net finner upassende eller som bryter med disse reglene, vil det kunne medføre at kontoen blir endret/slettet.

§ 9. Hver bruker tillates kun én brukerkonto på forumet.


Generelt:

§ 10. Forumet og Samlerforumet.net inneholder bilder av symboler som noen kan finne støtende. Som bruker godtar du at disse bildene kun er vist i et historisk perspektiv og aldri må viderebrukes som et symbol på rasisme. Samlerforumet støtter på INGEN måte det tredje rikets politikk eller nynazime, og ønsker ingen form for kontakt med personer innenfor disse ekstremistiske bevegelsene!

§ 11. Før du benytter deg av forumets Kjøp/Salg seksjon skal reglene for disse leses og følges! Det er ikke tillatt å legge ut ting for salg på andre steder enn "Markedsplassen".

§ 12. Enkelte medlemmer av forumet ønsker å forbli anonyme! Som bruker plikter du å respektere dette, og det er ikke tillatt å publisere informasjon om hvem andre brukere er (ved bruk av navn, adresse eller noen annen personlig informasjon), uten brukerens samtykke, eller om brukeren selv har postet dette.

§ 13. Ved å være registrert bruker godtar du at samlerforumet uten innhenting av ytterligere godkjenning kan sende deg informasjon om tjenesten på PM eller e-post. Samlerforumet vil aldri videresende informasjon eller reklame fra tredjepart.


Reaksjoner ved brudd:

§ 14 Overtredelse av reglene på forumet vil kunne føre til endring/sletting av poster, utestengelse i tidsrom eller permanent og sletting av kontoen (også betalende medlemmer).

I grove tilfeller vil overtredelser bli politianmeldt. Det gjøres oppmerksom på at personlige meldinger (PM) også kan utleveres politiet ved slike tiltak! Samlerforumet forbeholder seg også retten til å utestenge og nekte enhver adgang til å benytte seg av tjenesten, uansett grunn, om det synes påkrevd av forumets Admingruppe. Det presiseres derfor at brukere som lar utestengte personer få adgang til tjenesten via sin egen brukerkonto, også vil risikere utestengelse!


Det gjøres oppmerksom på at samlerforumet.net har rett til å foreta endringer i tjenesten, slette innlegg og brukere for forhold som ikke er beskrevet i reglene ovenfor. Dette skjer kun i særlige tilfeller hvor reglene åpenbart er mangelfulle eller uriktig formulert.

Vi håper du blir/er fornøyd med tjenesten!

Om du har tilbakemeldinger eller spørsmål til tjenesten, ta kontakt med oss via forumet "Kontakt Oss".
Forum Administrator
forum@samlerforumet.net
Post Reply

Return to “Offisiell Informasjon”